@Alli preco by musel poznat technologiu vyroby? Dokazal akurat to, ze doteraz necital etikety, pretoze toto davno znama vec, ze v obsahu sa udava mnozstvo suroveho masa. To s technologiou nema nic spolocne - je to skor zalezitost oznacovania zlozenia.
Alebo to maso ususis.
tu asi niekto nepochopil princíp váhy surového mäsa a váhy hotového výrobku
začni sledovať etikety ;) zistíš, že potravinárstvo je buď plné kvantových fyzikov, alebo ti iba niečo ušlo
pokojne kupuj tie kvantové výrobky, sú kvalitnejšie
A to asi ešte nečítal zloženie džemu...
Alebo kečupu..
Autor bude fajnsmeker. Asi ma radsej 100g sunku vyrobenu z 50g masa....
Nie, džem ani kečup som ešte nečítal :)
Ale táto saláma ma veru pobavila :)
Ach, takto si nasr*t do huby... to je tak, ked sa debil tvari ako chytrak.
Nehnevaj sa, ale nazvat niekoho debilom, len preto, ze nepozna technologiu vyroby udenin, to tiez nie je prejav chytrosti.
@Alli preco by musel poznat technologiu vyroby? Dokazal akurat to, ze doteraz necital etikety, pretoze toto davno znama vec, ze v obsahu sa udava mnozstvo suroveho masa. To s technologiou nema nic spolocne - je to skor zalezitost oznacovania zlozenia.
alli: technologiu vyroby udenin? to je predsa technologia pripravy jedal vseobecne... hlavne, ze si dal tu namahu to pofotit a postnut na web.
Zase sa prejavilo, ze ak by nebolo internetu, tak o tom, ze je niekto hlupak, vedelo len jeho blizke okolie.
a to este ked zisti, ze vaha jedla v restauracii je uvadzana v surovom stave a teda 200g rezen nema 200g...