tato

tato | ta to ty to tu tato? ta ne?

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
bratkur
pohlavné orgány činné v konaní
 
Indian-jedna
Indian-jedna | 31.12.2022 11:57

To vyjadrenie hovorkyne je k danej nehode, alebo sa to len "hodi" k teme? Si si isty, ze za neplatnu STK hrozia 3 roky natvrdo? Ale no.


SMQ
SMQ | 31.12.2022 12:27

Tak toto je megakokotina


Len tak
Len tak | 31.12.2022 12:30

Všetko dobré v novom roku 2023, GrSc Járay!

Aj keď ... je to vôbec platný rok, keď je v ňom nula ???


tato
tato | 31.12.2022 12:33

Indian-jedna. Hovorkyňu neriešim. Čo sa týka trestov, vtipy sú o tom, že sa v nich trocha preháňa, aby problém bol lepšie parodovaný. Ale s tým trestom za neplanú STK ani nepreháňam. Ak nemáš STK (nie zlé vozidlo, vozidlo môžeš mať v perfektnom stave), policajný pohlavný orgán okrem pokuty ti vezme ˇpapiere a ŠPZ. Ak jazdíš naďalej s autom a pohlavný policajný orgán ťa zastaví, ideš na súd za TRESTNÝ čin marenia výkonu úradného rozhodnutia. Takže jazdíš bezpečne, dodržiavaš rýchlosť ale nemáš papiere, si trestanec. Ak jazdíš ako hovädo ale máš papiere vporiadku, všetko je v naprostom poriadku. Takto sa k tomu stavahú pohlavné orgány činné v trestnom konaní.

jojko mojko, áno silvestrovská zábava začína, trieskaj petardy, vybuchuj ohňostroje, nič ti nehrozí od pohlavných orgánov.


aaa
aaa | 31.12.2022 12:35

Celkom by ma zaujímali činné pohlavné orgány na stanici TK.


| 31.12.2022 12:37

tato, ked mas auto v poriadku, sprav si stk a vybavene. kde tam vidis problem?
ak jazdis ako hovado a policajti ta chytia, ziadne papiere v poriadku ti nepomozu.

si zrely na psychiatriu.


Xytrolin
Xytrolin | 31.12.2022 13:15

Toto by sa Saganovi na bicykli nestalo!


Gargamel
Gargamel | 31.12.2022 13:17

tato - vieš o tom, že sa prezentuješ nevedomosťou zákonov, aj keď sa tváriš, že len zvelicuješ kvôli vtipu? V realite, keby si ich poznal, tak to vypáli úplne naopak. (najmä v týchto tvojich príkladoch) Čiže tak, ako si to ty praješ a predstavuješ (nižší trest je za tú tvoju STK problematiku). To isté s petardami. Neznalosť zákona (ne)ospravedlňuje 😉

Menej retárd a viac pokoja do nového roka 🍾


Prcko
Prcko | 31.12.2022 13:32

Tato. Pre upresnenie aký trest ti hrozí keď nemáš občiansky a prepadnutú STK? Treba doplniť informácie k tomuto brutálne vtipnými príspevku


adim
adim | 31.12.2022 13:41

Tento chuj má fakt vážny psycho problem...


tato
tato | 31.12.2022 14:37

Gargamel, neviem koho kedy postihli pohlavné orgány za svinské rachanie delobuchov. Povedal by som že nikdy nikoho.
STK je blud, už som to písal:
https://bratkur.gulas.sme.sk/158532/vyhras-volby-a-mozes-vsetko.html

12:37, takému dementovi , čo sa podvoli každej pičovine ako napr. aj matovičové plošné národné povstanie , nevysvetlím nezmyselnosť STK. Čo sa týka arogantných a rýchlych jázd zasranov a väčšiny tu prítomných gulášistov vec sa má tak, že policajti ich neriešia. Poliši vedia len bezdôvodne zastavovať vodičov čo jazdia ako sa má.

Prcko, čítaj vyššie, už som na to odpovedal Indianovi jedna

Xytrolin, Sagan je hrdina :)
https://www.spo...stovat-na-drogy


Gargamel
Gargamel | 31.12.2022 14:47

tato - však nerozpisuj toľko, normálne iba potvrď, že nepoznáš zákony. Tiež si len človek a nevieš všetko (ani pre niekoho bežné a základné veci) 😉


Nervacik
Nervacik | 31.12.2022 15:02

Jazda bez ŠPZ je trestný čin? Ty budeš absolvent Vysokej školy života, že?


Mick
Mick | 31.12.2022 15:34

Mne sa zda, ze tato ma s tym spojenu nejaku vaznu psychicku traumu. Mozno vyrastal bez otca, ktoreho zavreli a umucili za neplatnu STK. Ale ved za socializmu sa za neplatnu STK mucilo ovela lepsie a humannejsie.
Tieto STK tematicke prispevky urcite slúžia ako druh psychoterapie, respektujme to.


Prcko
Prcko | 31.12.2022 16:25

Tato. Začnem teda s pokutou. Za chýbajúci občiansky tá nikto pokutovať nemôže. Tvoju totožnosť si príslušník vie zistiť. Asi dva roky dozadu takýto spor vyhrala jedna česká právnička môžeš si to dohľadať a nepísať blbosti o občianskom. Za ďalšie stk. V tvojej odpovedi si napísal že trest hrozí až za jazdenie keď tá chutia druhý krát. Čiže je to už tvoja hlúposť nie problém stk. A stk nieje prežitok. Nefunkčné smerovky zle nastavené svetlá smradľavé autá bez filtrov rôzne primontované hlúposti na cestu jednoducho nepatria. A bonus na záver. Mám platnú stk a jazdím normálne čo si myslíš kedy ma naposledy zastavil policajt?


Valiant
Valiant | 31.12.2022 17:36

Podľa mňa to úplne sedí. Je to len ďalšia varianta na 10 rokov za dva jointy, verzus 2 až 5 za znásilnenie školáčky.


Gargamel
Gargamel | 31.12.2022 17:46

Po tatovi, valiantovi mi tu ešte (ne)chýba odborný pohľad nepochopa 😉 Sú to proste odborníci v širokom spektre 😂


T-Bone
T-Bone | 31.12.2022 18:42

Foterovi vadí, že musí raz za dva roky doniesť jeho V3S na kontrolu, aby sa uistil, že je stále dávno po smrti.
Čo čakáte od hundroša jeho kalibru?
Auto môžeš mať v perfektnom stave a predsa môžeš na STK zistiť, že máš zle nastavené svetlá/hmlovky a budeš čumieť, že si o tom nevedel.


tato
tato | 31.12.2022 19:03

Nervačik, prečítaj si môj prvý príspevok a zistíš, že jazda bez STK vyjde aj na trestný čin.

Prcko, aj ty si prečítaj môj 1.príspevok, trestný čin je bez platnej STK nie občianskeho. A píšem o zbytočnosti STK nie EK.

TBone a Prcko, nefunkčné smerovky a zle nastavené svetlá majú, čuduj sa svete, autá s platnou STK.


Gargamel
Gargamel | 31.12.2022 20:12

tato - však ty si prečítaj po sebe svoj vlastný príspevok. Nie za neplatnú STK ti hrozí "trestný čin", ale citujem teba "ideš na súd za TRESTNÝ čin marenia výkonu úradného rozhodnutia". Vôbec neriešim realitu, ale iba tvoje napísané veci. Veď sám nerozumieš, čo si napísal?
Ale prečo sa vôbec čudujem, keď ty neakceptuješ ani fyzikálne zákony (diskusia o TČ), nie to ešte nejaký logický záver a už vôbec nie znalosť zákonov (nie len fyzikálnych) 🤦


T-Bone
T-Bone | 31.12.2022 20:15

Tak neviem na akú STK to chodia, lebo mňa vždy na nedostatky upozornili (čo mohli nastavili na mieste) a musel som to mať do 10 dní v poriadku inak by som musel absolvovať celú TK znova. Takže záleží aj o tom kto tú TK robí a za akým účelom.


Nervacik
Nervacik | 31.12.2022 20:27

Tato na to aby niečo bolo trestným činom, to musí byť ako trestný čin uvedené v Trestnom zákone a nie v tvojom príspevku. Marenie výkonu úradného rozhodnutia (mimochodom paragraf 348 TZ), s ktorým si chcel tak strašne frajeriť, nespočíva v jazde na aute bez ŠPZ.


tato
tato | 1.1.2023 09:02

Pozrite sa vy všetci kokotkovia, idioti, zadubenci, zaslepenci, obmedzenci, čo si myslia že to ináč (bez STK) neide a že to musí byť s STK na večné veky a nikdy inak: Vo väčšine štátov USA (najautomobilovejšej to krajine sveta) STK EK nie je, najmä pre osobné automobily nie, a v 15 štátoch dokonca nie sú žiadne kontroly vozidiel – ani banálna kontrola VIN pri predaji a prepise auta!

Čo ja navrhujem na naše pojebané slovenské pomery? Ked už máme tie STKčky a do nich investované miliony a nechceme poslať ľudí z STK na ulicu, nech teda sú. Ale nech nie sú LIKVIDAĆNÉ !!! Nech sa teda auto pristaví na pravidelnú kontrolu a povedia majiteľovi, čo nie je celkom vporiadku a čo doporučujú dať spraviť (nakoniec, aj bez toho väčšina majiteľov tak robí, lebo chce mať auto vporiadku a aby mu spoľahlivo slúžilo). Rozhodne ale odmietam výpalnícke úplatkárske likvidačné STK!!! EK by som nechal povinnú (už len z titulu, koľko kokotov na Slovensku si kupuje smradľavé diesle), rovnako banálnu kontrolu VIN pri prepise automobilu.
Kokotiny ako KO a COC zavedené v tomto bananistane ešte pred členstvom EU a čo nie sú snáď nikde ani v Europe, však rozhodne NIE.

Namiesto kokotín ako STK nech sa v tomto štáte štát a polícia zameriava na skutočné príčiny nehôd a znepríjemňovania žitia - a to sú arogantní, rýchli , nepozorní či ináč kokotsky jazdiaci vodiči!

Tu je odkaz na (NE)KONTROLY VOZIDIEL v USA:
https://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_inspection_in_the_United_States

Nervacik- takže ak nemáš STK a poliši ťa zastavia a následne ti vezmú ŠPZ a vyhlásia auto za nespôsobilé a ty na ňom jazdíš a znova ťa stopnú, tak to nie je trestný čin marenia?


T-Bone
T-Bone | 1.1.2023 09:21

Tak úprimne dávať za príklad Muricu je dosť strela do vlastnej nohy. Tam môžu po cestách jazdiť aj polorozpadnuté vraky, po domácky upravované vozidlá, ktoré nemusia spĺňať ani základné požiadavky na ochranu osadenstva vehiklu alebo okolia. Hluk, emisie sa tam nerieši vôbec. Ako by mohlo, keď sa tam veľké offroad-y so spotrebou 20/100 pri umiernenej jazde predávajú ako teplé rožky...kámo...mal si neplatnú TK a dostal si napomenutie od chlupatých, či čo ti zase prebehlo cez nos?


Gargamel
Gargamel | 1.1.2023 10:34

Takže tato sa (alebo nás?) opustil už aj mentálne 😔 Inteligenčne už skôr, aj keď mám pocit, že s inteligenciou ešte ani nedorazil? 🤔
Otázne je, či myslí to kapitalistické USA? Už len v tom mám "rozpor" 😂

A odpoveď za nervacika - nie, neplatná STK nie je trestný čin, však to aj sám opakovane píšeš. Konkrétne, že trestný čin marenia výkonu (čiže nie za STK, ale že ignoruješ úradné rozhodnutie) 🤦... Ale to už je oblasť, kde by si mal zapojiť inteligenciu... Moment, počkať......tak nič 🤷


Nervacik
Nervacik | 1.1.2023 15:54

Nie tato, nie je to trestný čin, zrejme priestupok, ale to ti na isto 1.1 fakt zisťovať nejdem. Trestný čin je, keď ti jazdíš na (hocijakom) vozidle počas zákazu činnosti. Platná STK s tým nič nemá.


Luqi
Luqi | 1.1.2023 20:34

Tatovi keby zburali ciernu stavbu na ktoru nema stavebne povolenie, tak tu bude tvrdit ze ju zburali lebo ju nestihol skolaudovat…


tato
tato | 1.1.2023 21:53

Problematika je ozrejmená. STK je štátovýpalnícka úplatkárska a totálne zbytočná mašinéria.


Luqi
Luqi | 1.1.2023 22:55

STK je nastroj ktory napomaha tomu aby po cestach nejazdili auta so zlym technickym stavom, ktore moze byt pricinou nehody. Iste, da sa polemizovat o frekvencii a co vsetko ma byt kontrolovane ale pri povahe tunajsieho obyvatelstva, niektore veci ich v ich vlastnom zaujme, ich musi donutit stat.


tato
tato | 2.1.2023 00:10

Luqi,hluposť, vysvetlil a ozrejmil a dokázal som to vo svojich príspevkoch. Nebolo by nehôd ani viac ani menej. Chceme menej nehôd? Nech pohlavné orgány riešia arogantných vodičov. V našich zemepisných šírkach väčšina jazdí ako kokoti.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader